Je wordt een echte adviseur doordat je in staat bent een vertrouwensrelatie op te bouwen met je opdrachtgever. Niet alleen je vermogen om met iemand samen te werken maar bovenal samenwerking op basis van wederzijds vertrouwen maakt je een ├ęchte adviseur. De vertrouwde adviseur.
ACADEMY
Trusted Advisor

Bekijk hier welke trainingen er de komende tijd gepland zijn. 

Als adviseur moet je in de huidige snelle netwerkeconomie harder dan ooit werken om je vakbekwaamheid en kennis op peil te houden en te verbeteren. Dit is echter niet voldoende. De sleutel tot professioneel succes bestaat óók uit het vermogen om bij klanten vertrouwen te wekken en door hen in vertrouwen genomen te worden. Maar hoe word je een vertrouwde adviseur?

In deze training ga je op interactieve wijze met je collega’s aan de slag met thema's die zijn gebaseerd op het boek "The Trusted Advisor" van David Maister. Tijdens de training worden de drie  basisvaardigheden behandeld welke noodzakelijk zijn voor een effectieve adviseur:

 

1.      Het opbouwen van vertrouwen

2.      Het opbouwen van relaties met de opdrachtgever

3.      Het effectief adviseren van de organisatie waarin je als adviseur werkt.

 

Deze praktisch ingestoken training is gericht op het delen van je eigen ervaringen met elkaar, het door-ontwikkelen van de basisvaardigheden en het vergroten van het inzicht in je eigen handelen en gedrag.

Tijdens de training hanteren we de volgende uitgangspunten

 

  • Theorie en praktijksituaties worden steeds afwisselend behandeld
  • Interactie tussen de deelnemers staat voorop. Het theoretische deel is steeds kort waarna door middel van reflectie de deelnemers hun eigen ervaringen kunnen delen
  • We spreken niet alleen over ervaringen maar gaan ook daadwerkelijk met behulp van een acteur oefenen met “Vertrouwen” en het creëren daarvan
  • We doen dit vanuit een positief stimulerende ontwikkeling.

 

Karel de Wit
Voor advies op maat Bel Karel de Wit 06-22747989

Programma

Duur
Twee dagen. Dag 1 is van 9.30 tot 19.30 uur en dag 2 van 9.00 tot 17.00 uur. Een overnachting is inbegrepen.

Locatie
Op een externe trainingslocatie in midden-Nederland. 

Kosten (incompany)
Vanaf € 1.495 (excl. btw en afhankelijk van aantal deelnemers). Dit bedrag is inclusief overnachting, lunch en diner en het boek van David Maister, ‘De vertrouwde adviseur’.