Event - 7 september 2018

Verbeteren met Serious Gaming (training)

Processen optimaliseren is vaak een tijdrovende bezigheid en medewerkers zijn niet altijd even gemotiveerd om de zoveelste sessie te doen met een hoop pennen & post-its. Uit diverse onderzoeken en onze ervaring blijkt dat het inzetten van spelelementen (Serious gaming*) zowel de betrokkenheid van medewerkers vergroot als het optimaliseren van processen versnelt en vereenvoudigd.

 

*Serious gaming is het inzetten van spelelementen in het werk. Medewerkers en teams die in de ‘winning mood’ zijn, brengen inzet en creativiteit op zoals je nog nooit hebt ervaren. Leer hoe jij deze energie kan creëren bij het realiseren van de doelen van jouw klanten.

 

Interactief programma
Tijdens de training gaan we aan de slag met het optimaliseren van het bedrijfsrestaurant van Conclusion. Na een korte inleiding waarin we met de opdrachtgever het probleem en de doelstelling in kaart brengen gaan de deelnemers in de praktijk aan de slag. Tijdens de lunch brengen de deelnemers snel en eenvoudig met een app op hun smartphone verspillingen in het restaurant in kaart. Na de lunch worden de automatisch verwerkte verspilling met de deelnemers geprioriteerd en ontstaat een overzicht van verbeterpunten voor het restaurant. De deelnemers mogen als slot op de dag een advies uitbrengen aan het restaurantteam.

 

Lean Scene Investigation
Tijdens de training maken we gebruik voor de tool Lean Scene Investigation (LSI).  LSI is de leukste en slimste tool voor procesoptimalisatie. Breng snel, eenvoudig, en op een leuke manier het verbeterpotentieel van organisaties in kaart. Mobiliseer snel en eenvoudig de verbeterkracht van 5 tot 5000 mensen. Iedereen met een smartphone kan mee doen. Klik hier voor een introductie van Lean Scene Investigation

 

Na afloop heb je inzicht opgedaan hoe je zelf Lean Scene Investigation kunt inzetten bij jouw verbeter-opdrachten. Nieuwsgierig? Geef je dan snel op via onderstaand formulier! 

Steven van den Heuvel
Een ding is zeker.
Er kan meer dan je denkt.
Bel Steven van den Heuvel 06-22746979

Programma

Vrijdag 7 september 2018 van 09:45 tot 15:00 uur

Duur
Eén dag. Start is om 9.45u, einde is om 15.00u.

 

Locatie

Edisonbaan 15 te Nieuwegein

 

Kosten
Regulier ticket € 125,- (ex. btw).

Early bird ticket € 95,- (ex. btw) (aanmelden voor 1 juni)


Prijs is inclusief lunch en een proeflicentie

 

Trainers

Steven is werkzaam als consultant bij Conclusion Implementation.  Oscar is als associate consultant betrokken bij Conclusion Implementation. Beiden zijn gecertificeerd Lean Scene Investigation trainer. Lean Scene Investigation is ontwikkeld door SharkMark, een joint venture van het Universitair Medisch Centrum Groningen (UMCG) en !nsane Results.

Kom ook en geef je nu op!

Ja, ik meld me aan


Het is niet helemaal juist ingevuld, controleer de gemarkeerde velden en probeer het nogmaals.

Momentje...

Bedankt voor je aanmelding.