25-09-2018 / nieuws / Etienne Valstar

Terugblik Flow event - 20 september

Donderdag 20 september jl. bundelden Conclusion en GroupMapping de krachten rondom het thema Flow.

 

Flow is de staat waarin je focus volledig geconcentreerd is op datgene wat je aan het doen bent. De tijd en je omgeving lijken te verdwijnen, je ervaart geen afleiding van buitenaf en je gedachten zijn met één ding bezig. Alles lijkt vanzelf te gaan.

 

Hoe bereik je Flow? Met maximale energie en focus samenwerken en het leveren van beste ervaringen voor klanten en partners?

 

Tijdens een inspirerende sessie onder leiding van Mendel Borgmans (Conclusion) en Tommes Snels (GroupMapping) hebben we ruim dertig deelnemers deze Flow laten ervaren.

“Talent wins games, but teamwork and intelligence win championships” – Michael Jordan

Tijdens deze sessie werd bovendien de derde herziene druk van het boek ‘Praktisch Lean Management’ gepresenteerd aan alle deelnemers. Het eerste exemplaar werd aangeboden aan Radka Drooger van de IND.

In het boek komen veel van de elementen terug die voor Flow essentieel zijn, zoals bijvoorbeeld een collectieve ambitie en open communicatie.

 

We zullen een vervolg op dit event plannen. Wil je meer weten of een volgende keer aanwezig zijn, neem contact met ons op via mhalstein@conclusion.nl