11-09-2018 / publicatie / Steven van den Heuvel, Arno Willemse en Etienne Valstar

Nieuwe uitgave boek "Praktisch Lean Management"

Met trots presenteert Conclusion Implementation de 3e herziene druk van 'Praktisch Lean Management'. Dit boek vormt een belangrijke informatie- en inspiratiebron voor (project)managers, consultants en studenten.

Het boek is gebaseerd op de ervaringen van Conclusion Implementation. Deze organisatie heeft als advies- en projectmanagementbureau ruim 10 jaar ervaring in het implementeren van Lean binnen allerlei organisaties. Het boek geeft samenhang, betekenis en inhoud aan het onderwerp Lean en bevat een praktische aanpak om Lean succesvol tot in het DNA van de organisatie te brengen. In deze geactualiseerde derde druk zijn Lean leiderschap, gedragsverandering en diverse analyse technieken toegevoegd. Deze aspecten worden toegelicht met vele praktijkvoorbeelden. 

Hands-on en resultaatgericht Lean implementeren is waar dit boek om draait, ook in de vernieuwde en eigentijdse derde druk. Door het delen van onze kennis en ervaringen hopen we dat lezers hun werk iedere dag steeds een stukje beter en klantgerichter kunnen maken. Lean en dit boek zijn daarvoor een prachtig hulpmiddel.

Geinteresseerd?

Praktisch Lean Management is onder andere te bestellen via Managementboek.nl en Bol.com. Ook kun je je contactgegevens achterlaten via het formulier onderaan deze site om een exemplaar te reserveren. 

Eric Groothuis

De auteurs zijn erin geslaagd een vooral praktisch en toegankelijk boek te schrijven. Daarin wordt de lezer stap voor stap meegenomen in de aanpak van een leantraject. (Bron: managementboek.nl)

Marcel Boons

Het boek 'Praktisch Lean Management' beschrijft op een zeer heldere wijze wat Lean nu precies is, maar, belangrijker nog, wat je kunt doen om de Lean-filosofie in een organisatie te introduceren. (Bron: managementboek.nl)

Etienne Valstar
Een ding is zeker.
Er kan meer dan je denkt.
Bel Etienne Valstar 06-51688961

Wil je meer weten?

Reserveer een exemplaar of stel een vraag


Het is niet helemaal juist ingevuld, controleer de gemarkeerde velden en probeer het nogmaals.

Momentje...

Bedankt! 

Abonneren
op nieuws?