Optimaliseren van de bedrijfsvoering

Op korte termijn helpen we uw organisatie naar een hogere klanttevredenheid en/of lagere bedrijfsvoeringkosten. Allebei noodzakelijk voor een gezonde bedrijfsvoering. Daarnaast verbeteren we uw totale bedrijfsvoering ook op lange termijn. Ons doel? Maximale klantwaarde tegen minimale kosten. Hoe?

 

  • Door het realiseren van succesvol leiderschap. Dit start met het ontwikkelen van een verandervisie vanuit een optimalisatie of Lean filosofie, om deze vervolgens samen door te vertalen naar een implementatie aanpak die daadwerkelijke verandering realiseert.
  • Het ontwikkelen van een organisatie die continu verbeteren als kernwaarde heeft. Dit leidt tot een leer- en ontwikkelstrategie die het beste resultaat oplevert voor u en uw klant. Lean wordt hierbij als middel ingezet om hogere klanttevredenheid, hogere medewerkerstevredenheid en lagere kosten te bereiken.
  • Het trainen van medewerkers en leidinggevenden. Met onze Lea®n today, act tomorrow trainingen nemen wij u mee op reis om u en uw organisatie deze basis kennis en vaardigen eigen te maken en onderdeel te maken van uw organisatie DNA.


Wil je meer weten over dit onderwerp?
Bel Mendel Borgmans
06-12989717Abonneren
op nieuws?