Oplossen van klantvraagstukken

Naast onze Professional Services hebben wij een snelgroeiende praktijk onder de naam Solution Services met de focus op advisering over vraagstukken op het snijvlak van business en IT  in verschillende sectoren . Binnen Solution Services hebben we onze jarenlange ervaring en expertise in Consultancy gebundeld.  

 

Binnen Solution Services werken wij ‘schouder aan schouder’ met de klant en zijn we op zoek naar slimme en nieuwe oplossingen voor uw business vraagstukken die voor u werken in de praktijk. Of u nu behoefte hebt aan een doorlichting van uw organisatie, worstelt met het vraagstuk hoe u uw organisatie het meest optimaal kan herinrichten of behoefte hebt aan een advies over digitale innovatie en transformatie; u bent bij ons aan het juiste adres. Onze aanpak kenmerkt zich doordat wij bij voorkeur op het snijvlak van business en IT ons advies uitbrengen. Business en IT zijn niet meer afzonderlijk van elkaar te beschouwen. Ze gaan hand in hand. Uw organisatie verbeteren en optimaliseren kent dus ook altijd een IT-aspect. Advisering over digitale innovatie en transformatie in combinatie met uw business vraagstukken behoren tot de kern van onze organisatie. Iedere klant is voor ons uniek en wij zetten  ons dagelijks in om uw organisatie in een snel veranderende omgeving beter te laten presteren. Niet voor niks is onze missie het creëren van duurzame waarde voor onze klant.


Onze adviezen zijn gebaseerd op een grondige analyse van de (grond)oorzaken van het probleem van de klant. Onze oplossingen sluiten naadloos aan op de specifieke situatie van de klant. Wij leveren maatwerk. Door onze jarenlange expertise en ervaring zijn wij niet alleen in staat advies op maat te geven, maar de klant ook te ondersteunen bij de implementatie van de oplossingen. Ons ecosysteem maakt het mogelijk alle gewenste expertises te betrekken in onze advisering en bij de implementatie.

 

Breed pakket van advisering

Doorlichting of quick scan van de organisatie en haar prestaties is in onze aanpak vaak startpunt. Een klantvraagstuk benaderen wij m.b.v. onderstaand diagnosemodel dat we gebruiken voor de analyse en de verbetering van de organisatie en haar prestaties.  Binnen afzienbare tijd leveren we u inzicht in de huidige situatie en de grootse verbeterpunten binnen uw dagelijkse bedrijfsvoering. 

 

Advisering inzake de inrichting van bedrijfsvoerings- en operationele processen gericht op daadwerkelijk implementatie van verbeteringen is onze missie. Vanuit onze professional service praktijk hebben jarenlange ervaring opgebouwd met de implementatie van bedrijfsprocessen/IT-systemen. Naast deze ervaring en onze gedegen kennis van bedrijfsprocessen/IT-systemen zorgen wij voor advies op maat dat u meteen in uw organisatie kunt toepassen. 

 

Dienstenportfolio Solution Services/Consulting

 

  • Doorlichting/QuickScan van strategie - organisatie – bedrijfsprocessen - IT
  • Ontwikkelen business case
  • Inrichtingsvraagstukken, (her)ontwerp
  • Strategie ontwikkeling & implementatie
  • Verandermanagement
  • Leiderschapsontwikkeling
  • Implementatieadvies
  • Projectbeheersing
  • Risicomanagement


Wil je meer weten over dit onderwerp?
Bel Etienne Valstar
06-51688961Abonneren
op nieuws?