14-10-2020 / nieuws / Steven van den Heuvel
Samen reizen wij verder!

Tweede editie Agile Boardroom Dinner opnieuw een succes

Conclusion Implementation blijft zichzelf ontwikkelen en leert mee met de klant bij de begeleiding van hun Agile transformaties. Om de lessons-learned met onze klanten te delen hebben we in september 2020 het tweede Agile Boardroom Dinner georganiseerd.

 

De gastenlijst bestond uit beslissers van 10 verschillende organisaties uit diverse branches. Het thema van dit diner ‘Persoonlijk leiderschap’ werd uitvoerig besproken. Hoe ga jij om met de huidige crisis, hoe werk je aan het ‘nieuwe normaal’ en wat zijn de gevolgen voor het Agile werken?

 

Uruel Wernars, Agile Lead bij Cargill, heeft tijdens de avond als spreker zijn uitdagingen gedeeld. Belangrijke les die hij met ons deelde is hoe je ervoor kunt zorgen dat managers en teams Agile zien als een kans in plaats van een bedreiging. Hij heeft ons meegenomen hoe hij heeft geleerd om in contact te blijven met stakeholders in plaats van alleen voor de troepen vooruit te lopen.

Uruel Wernars, Agile Lead Cargill

“In de samenwerking met Conclusion Implementation ervaar ik dat oprechte interesse en van elkaar leren centraal staat”.

Spreker Roy Muller, Programma Directeur bij Stedin, heeft ons meegenomen in zijn levenslessen. Roy vertelde over zijn reis van iemand die zelf de problemen oplost naar iemand die steeds meer anderen in staat stelt om antwoorden te vinden op uitdagingen. Bekijk onderstaand zijn video.

Roy Muller, Programma Directeur, Stedin

"Er zijn genoeg sessies waar vooral mooie verhalen worden verteld. Bij Conclusion Implementation is er ruimte voor kwetsbaarheid".

Media

De levendige discussies, diepgravende vragen en leergierigheid gecombineerd met het smaakvolle  diner waren de belangrijkste ingrediënten voor een geslaagde avond. Ondanks de 1,5 meter tafelsetting was er een intieme en open sfeer. 

 

samen reizen wij verder

Wat de toekomst ons gaat brengen dat weten we niet. Wat vandaag nieuw is kan morgen weer zijn verouderd, de markt gaat razendsnel. Graag gaan we samen op reis om de antwoorden te vinden op de vragen van vandaag en morgen. Om die reden organiseren wij elk kwartaal een Agile Boardroom Dinner. Als u meer wilt weten over dit initiatief kunt u contact opnemen via info@conclusionimplementation.nl.

Steven van den Heuvel
Een ding is zeker.
Er kan meer dan je denkt.
Bel Steven van den Heuvel 06-22746979