27-02-2020 / nieuws / Jord Carbaat

Podcast - Welke impact heeft de krijgsmacht op uw business?

Podcast Ask mathijs - leiderschapsprogramma Battlefield to Business

Dat is waar Ask Mathijs het met Jord Carbaat – consultant Conclusion Impelementation en oprichter van het leiderschapsprogramma Battlefield to Business het over gaan hebben tijdens het interview.

 

Samen zoomen ze in op de inhoud en waarde van het leiderschapsprogramma van Conclusion Implementation.

 

Wat kan de business leren van de krijgsmacht? 

Jord is werkzaam geweest in de krijgsmacht, zowel op nationaal als internationaal niveau. Hoewel we er mogelijk niet stil bij staan, is de krijgsmacht een organisatie die eigenlijk niet anders is dan uw bedrijf. Ook hier gaat het, net als in uw bedrijf, om het uitzetten van strategie, het halen van doelstellingen en is de mens het belangrijkste middel.

 

Het ‘spel’ tussen strategie, missie, doelstellingen én samenwerkingen binnen het team wegen in de krijgsmacht meer dan zwaar; het niet halen daarvan kan grote gevolgen hebben. Door zijn ervaring weet Jord de vertaling te maken naar de business waar hij leiderschap uit de krijgsmacht concreet en toepasbaar maakt voor uw organisatie.

 

Podcast leiderschapsprogramma

Podcast | klik hier om te luisteren

Duur | 55 minuten

 

Herkent u uzelf of uw organisatie in het interview? Hoort u raakvlakken of ziet u direct aanknopingspunten en mogelijkheden voor verbetering? Vraag een vrijblijvend (telefonisch) adviesgesprek aan via academy@conclusion.nl en wij helpen u samen met uw team naar een hoger niveau.

 

Jord Carbaat
Herkent u uzelf
of uw organisatie in het interview?
Ik zoom graag verder in
op uw (team) uitdagingen. Neem vrijblijvend contact op en

Bel Jord Carbaat 06 - 10785147
Ziet er goed uit. Ik wil meer!
Meer weten over ons leiderschapsprogramma?