27-03-2020 / nieuws /
Online trainingen

Productief blijven ontwikkelen tijdens het Coronavirus

"Waardevolle online training waarbij je praktijkervaringen deelt met andere scrum masters en daarmee werkt aan je eigen professionele ontwikkeling." aldus Bart Baars

 

Om het Coronavirus in te dammen is er door het RIVM besloten geen bijeenkomsten bij te wonen. Deze richtlijnen samen met die van de Rijksoverheid zijn voor ons leidend. De abrupte crisis stelt iedereen voor nieuwe uitdagingen. De kwaliteit van onze diensten blijft topprioriteit. Als consultancy club zijn wij ingericht te werken op afstand.

De reeds geplande Conclusion Implementation trainingen zijn door de trainers aangepast naar het ‘nieuwe werken’. De fysieke trainingen worden visueel, online aangeboden met leerzame extra’s zoals:

 

  • een-op-een coaching;
  • breakout rooms in teamverband;
  • plenaire presentaties.

 

Hiermee doen we geen afbreuk van de kwaliteit en de inhoud van de materie. Het enthousiasme waarmee de training wordt gegeven in combinatie met de interactieve extra’s zorgen voor de gewenste en nodige interactie en beoogde leerdoelen. Niks is belangrijker jezelf te blijven ontwikkelen. Ook in tijden zoals deze.

 

 

Voor meer informatie over de online visueel trainingen neem contact op via academy@conclusion.nl.

 

Kom meer te weten over ons online aanbod
Alle online trainingen kunnen we in-company faciliteren