02-03-2020 / nieuws /
Dat smaakt naar meer!

Eerste editie Agile Boardroom Dinner een groot succes.

Conclusion Implementation blijft zichzelf ontwikkeling en leert mee met de klanten bij de begeleiding van hun Agile transformaties. Om de lessons-learned vanuit de ene met de andere klant te delen hebben we in februari 2020 het eerste Agile Boardroom Dinner georganiseerd.

 

De gastenlijst bestond uit een gemêleerde groep beslissers, van 9 verschillende organisaties uit diverse branches. Onze Agile visie mochten we delen aan directeuren, programma managers en senior transformatie coaches, juist de diversiteit aan deze groep beslissers maakt het diner tot een waardevolle visionaire dialoog.

 

In een intieme setting is open gesproken over uitdagingen op het gebied van scaling en sturing geven aan een Agile transformatie. Bij het openen van het diner zoomde Agile Coach Steven van den Heuvel in op het belang van het stellen van vragen en het experimenteren en fouten maken om samen echt te kunnen leren. Harm Jan Brondijk – Agile Enterprise Coaches Conclusion Implementation en Henk Venema - Agile Enterprise Coaches Inspinity hebben hun ervaringen gedeeld over respectievelijk de transformaties en leerpunten van ING en klantervaringen bij Waternet, UWV en Logius

 

De levendige discussies, diepgravende vragen en leergierigheid gecombineerd met het smaakvolle  diner waren de belangrijkste ingrediënten voor dit succes.

 

Dat smaakt naar meer!

In onze business is continu verbeteren en ontwikkelingen must. Wat vandaag nieuw is kan morgen weer zijn verouderd, de markt gaat razend snel. Het volgen van trends en het inzoomen op relevante topics is key.

 

Om die reden organiseren wij met een vaste frequentie Boardroom Dinners voor een vaste groep beslissers. Als u meer wilt weten over dit initiatief kunt u contact opnemen via info@conclusionimplementation.nl

 

Conclusion Implementation Boardroom Dinner
Harm Jan Brondijk
Benieuwd naar de
Boardroom topics?
Bel Harm Jan Brondijk 06-11041798
Lees meer over Conclusion Implementation