10-04-2010 / nieuws /

Battlefield to Business: Battlefield Tour

Echte beslissingen, echte gevolgen; concrete lessen uit het verleden
  • Wat is leiderschap in extreme omstandigheden?
  • Hoe krijg je grip op chaos?
  • Hoe neem je beslissingen als werkelijk alles in de waagschaal staat?


Om echte leiderschapslessen op te doen, moeten we kijken naar het verleden. Battlefield to Business neemt je mee naar een slagveld in de meidagen van 1940, waar écht leiderschap en échte beslissingen een groot verschil maakten.

 

Een bijzondere en uitdagende omgeving waarin je eigen leiderschapsstijl en werkgedrag gespiegeld wordt aan de lessen die in 1940 geleerd zijn onder de meest extreme omstandigheden.

 

Tijdens de Battlefield Tour, een wandeltocht van ongeveer 3 uur, bezoeken we het historische slagveld van de Grebbeberg en projecteren de lessen van toen op de business van nu. Tijdens de Tour komen elementen van ons gehele leiderschapsprogramma naar voren. We kijken hoe jij werkt als individu, in teamverband en hoe je omgaat met je 'missie'. Dit wordt gespiegeld tegen de meidagen van 1940: wat doen we nu dat toen wel/niet goed ging? Wat valt hieruit te leren? 

 

De Battlefield Tour is uitermate geschikt voor teams van alle leeftijden, rangen en standen. Eveneens kan de Tour gecombineerd worden met een van de Battlefield to Business modules zodat een volledig verzorgd 1-daags leiderschap ontwikkelprogramma wordt aangeboden. Tevens kunt u de Tour ook laten aansluiten op een eigen event, teambuilding activiteit, of management meeting. Graag gaan we met u in gesprek voor een passende aanbieding. 

Duur

Minimaal één dagdeel voor de Battlefield Tour (4 uur). In combinatie met een andere module in totaal 1 dag.


Locatie
Op een bijzondere locatie in midden Nederland.


Kosten

€ 285,- per persoon voor 1 dagdeel. € 575,- voor een hele dag in combinatie met een andere module.

Indien u met meerdere personen wilt deelnemen, of als groep een training wilt volgen; neem contact met ons op voor een passende offerte.

Jord Carbaat
Voor advies op maat Bel Jord Carbaat 06 - 10785147