Conclusion Implementation academy ervaringen

Klantervaringen Conclusion Implementation Academy

Conclusion Academy klantervaring

“Conclusion heeft ons ontzettend geholpen om echt stappen te maken met Agile werken. De trainer en coach Harm Jan heeft een belangrijke rol gehad bij de start van een proef met Agile werken in het kader van de transitie van onze afdeling Informatie Voorziening. Door de manier hoe hij training geeft ontstaat er ruimte om vanuit de Agile principes te experimenteren. Door de coaching van ons management heeft hij ervoor gezorgd dat Agile werken echt van ons allemaal is geworden.”

 

 Ingrid Mekenkamp, Implementatie Manager UWV

 

 

Conclusion Academy klantervaring

“In heb ik verschillende kanten van Steven leren kennen. Opleider, coach, begeleider, klankbord en adviseur waren daar enkele van. In al deze facetten heb ik de samenwerking met Steven als zeer leerzaam, maar ook als zeer prettig ervaren. Ik heb Steven diverse trainingen zien verzorgen op de afdeling, waarbij het hem ook niet altijd even makkelijk gemaakt werd door de deelnemers. Toch slaagde Steven erin om op een prettige en constructieve wijze met deze omstandigheden om te gaan en de doelen van de trainingen te behalen. Naast deze aspecten van de samenwerking heb ik ook zeer prettig in een één op één coaching traject samengewerkt met Steven. Als luisterend oor, sparringpartner of soms zelfs advocaat van de duivel, hielp hij mij om tot nieuwe en betere inzichten te komen en mijzelf als operationeel manager effectiever en sterker neer te zetten. Een waardevolle ervaring waar ik nog lang plezier van zal hebben.”

 

Mark Schuemie, Operationeel Manager IND

 

 

Conclusion Academy klantervaring

“Samen met mijn MT de Agile Leadership training gevolgd. Ik kijk daar met een heel goed gevoel op terug. Het vooraf (op hoofdlijnen) met Steven besproken maatwerk kwam uitstekend tot zijn recht. Want naast uitleg over Agile, wilden wij als MT ook aandacht voor zaken als persoonlijke en managementstijlen, samenwerkingsmodellen (en -valkuilen), enzovoorts. Steven speelde hier bijzonder goed op in, kundig, creatief én integer. En uiteraard werd ook de Agile stof, in theorie en praktijk, goed naar voren gebracht, met veel nuttige en praktische oefeningen.”

 

 Theo van Grieken, Operationeel Manager, Cfit

 

Agile opdracht Conclusion politie

“Onze snel veranderende maatschappij daagt ons als politie uit. Aan de ene kant veroorzaken nieuwe technologieën nieuwe vormen van criminaliteit, terwijl aan de andere kant diezelfde technologieën ons nieuwe mogelijkheden bieden om deze te voorkomen en op te lossen. De coaches van Conclusion hebben ons middels Design Thinking workshops geholpen om nieuwe oplossingen te ontwikkelen op het gebied van predictive policing, cyber intelligence, forensic intelligence en sensing. De coaches onderscheiden zich door hun uitstekende kennis van technologie in combinatie met hun praktische en mensgerichte aanpak.”

 

 

Joyce Rouwette (Integraal projectleider Ethereum), werkzaam bij Politie Limburg binnen de ‘ Intensivering aanpak ondermijning Zuid-Nederland’

Conclusion Academy heeft middels training en coaching ons als NFI enorm geholpen om echt Agile te gaan werken. 


Onze coach en trainer was Steven van den Heuvel. Ik vond in hem een gedreven verbeteraar die continu bewust bezig is met het uitleren van zijn skills en mindset. Zodat de organisatie verder kan blijven verbeteren, ook zonder traininer. Steven nam veel initiatieven, waarbij hij team-overstijgend kijkt. Erg prettig was ook dat de traingers een enorm brede kennis hebben in organisatieveranderingen, lean, agile, zelfsturing en niet beperkt zijn tot de IT. De mindset in de praktijk geeft goede inzichten wat ons naar het volgende level heeft gebracht.

 

 

Ankie van der Zanden, Agile leider NFI

 

Steven van den Heuvel
Benieuwd hoe wij jouw team
verder kunnen ontwikkelen?
Voor vrijblijvend advies
Bel Steven van den Heuvel 06-22746979
Bekijk hier ons aanbod trainingen
Abonneren
op nieuws?