Event - 28 mei 2018

Boost your business: digitale transformatie

Dichter bij uw klant of burger. Betere dienstverlening. Kleiner en meer wendbaar. Hoe doe je dat als organisatie? En waarmee?

Toverwoord

Digitale transformatie lijkt in veel gevallen het toverwoord. Maar wat is dat eigenlijk? Is het automatiseren van uw processen wel een goed idee? En hoe krijgt u uw medewerkers mee in die transitie?

 

Tijdens het Conclusion Implementation Boost your business! klantevent over digitale transformatie laten we één van onze klanten u daar graag meer over vertellen. 

Digitale transformatie bij UWV
In onze voorjaarseditie vertelt Wim van de Merwe, programmadirecteur E-Werken, u meer over digitale transformatie bij UWV. Wim geeft u een inzicht in de digitale uitdagingen van één van de grootste uitvoeringsorganisaties van ons land. U hoort hoe UWV haar dienstverlening en processen met behulp van digitalisering aan het optimaliseren is.

 

Het Programma E-Werken is een overkoepelend veranderprogramma en heeft als opdracht van de raad van bestuur van UWV om de primaire procesessen van de organisatie verder te digitaliseren en automatiseren, waarbij zoveel mogelijk gebruik gemaakt wordt van gemeenschappelijke voorzieningen. Uiteraard is er de mogelijkheid om vragen te stellen en met elkaar in debat te gaan over het fenomeen digitale transformatie. Het belooft een inspirerende middag in het hart van politiek Den Haag te worden. 

Netwerkborrel
We sluiten de middag af met een netwerkborrel, waarbij we graag nader kennis maken met u en uw organisatie.

 

Aanmelden
U bent van harte welkom op maandag 28 mei in Nieuwspoort, Lange Poten 10, 2511 CL, Den Haag. U kunt zich via e-mail aanmelden bij Peter de Jong (pdjong@conclusion.nl) of Marije Halstein (mhalstein@conclusion.nl).

Peter de Jong
Een ding is zeker.
Er kan meer dan je denkt.
Bel Peter de Jong 06-55114343

Programma

Maandag 28 mei 2018 van 13:30 tot 17:00 uur

Programma
Het volledige programma ziet er als volgt uit.

 

Inloop:                                                             13:30 – 14:00 uur

 

Welkomstwoord dagvoorzitter:               14:00 – 14:15 uur

 

Gastspreker Wim van de Merwe:            14:15 – 16:00 uur

 

Netwerkborrel:                                             16:00 – 17:00 uur