Event - 26 september 2019

Blockchain: Voorbij de hype

Voor bestuurders en directies die nu wel eens ├ęcht willen weten wat blockchain is en hoe hun organisatie er gebruik van kan maken.

Het is het buzzwoord van de afgelopen tijd: Blockchain. En bij blockchain denk je waarschijnlijk meteen aan Bitcoin en andere cryptomunten. Maar wat is het nu eigenlijk? En hoe kan ik deze techniek gebruiken voor mijn eigen organisatie?

 

Na deze 1-daagse training ben je in staat uit te leggen wat blockchain nou eigenlijk is. Wat kun je ermee en wat kun je er vooral niet mee? Wanneer kan ik het wel en niet toepassen? Hoe kan mijn organisatie daar dan gebruik van maken en hoe werkt het in de praktijk?

 

Na deze training ben je volledig vertrouwd met alle facetten van blockchain. Je kunt verschillende oplossingen toetsen op haalbaarheid en bent in staat om de verschillende smaken blockchains op hun waarde en toepasbaarheid te beoordelen. Je bent bekend met de diversiteit aan mogelijkheden en kunt deze plaatsen binnen je eigen organisatie. Je hebt een goed beeld van de potentiële impact van blockchaintechniek op de maatschappij en je kan inzichtelijk maken of, waar en hoe blockchain binnen je eigen organisatie een rol kan spelen.

 

Daarnaast ga je aan de hand van ‘design thinking’ zelf aan de slag met de ontwikkeling van een bedrijfsconcept die je binnen je eigen organisatie kunt toepassen. Uiteraard kunnen wij je ook ondersteunen bij het verder uitwerken van deze propositie tot een werkend prototype.

  

Doelgroep

Deze training is bedoeld voor hoger management en c-level die verder wil kijken dan de hype en nu wel eens wil weten wat blockchain nou echt is. Technische kennis van IT / software development is een pre maar niet vereist. 

Ronald Buis
Een ding is zeker.
Er kan meer dan je denkt.
Bel Ronald Buis 06-19280834

Programma

Donderdag 26 september 2019 van 09:00 tot 17:30 uur

Duur
Eén werkdag. Van 9.00u tot 17.30u.

Locatie
Hoofdkantoor Conclusion. Herculesplein 80 te Utrecht. 

Kosten
€ 745,- (excl. btw) per deelnemer

Kom ook en geef je nu op!

Ja, ik meld me aan


Het is niet helemaal juist ingevuld, controleer de gemarkeerde velden en probeer het nogmaals.

Momentje...

Bedankt voor je aanmelding.

Abonneren
op nieuws?