Reviews

Klant ervaringen Battlefield to business

MyBrand Ervaringen Battlefield to business leiderschap

''Bedankt Jord Carbaat en Patrick van der Voorn! Knap hoe jullie de historie van de tweede wereldoorlog en de leiderschapskeuzes in die extreme context weten te vertalen naar de hedendaagse business.

 

Ik heb een erg leerzame dag gehad, en jullie hebben mij aan de hand van de mooie anekdotes die voorbij kwamen zeker aan het denken gezet.

 

Wat ik uit deze dag mee heb genomen is hoe er in het leger voor wordt gezorgd dat men voortdurend in de ‘learning zone’ wordt getrokken. Men is bewust bezig met leren door mensen continu in een omgeving te plaatsen waar men zich niet op zijn/haar gemak voelt, waardoor men (sneller) leert. Dit proces is mooi om zakelijk ook toe te passen, door jezelf continu uit te dagen om uit je ‘comfort zone’ te stappen, en in die ‘learning zone’ te gaan zitten. Voor mij persoonlijk heeft dit betrekking op een tweede principe wat terug kwam betreffende het maken van keuzes. Het statement om altijd rationele keuzes te maken in plaats van keuzes op gevoel kwam voorbij, waarbij het altijd gaat om het maken van de ‘juiste’ keuze ipv de ‘gemakkelijke’ keuze. Dit is ook iets wat dagelijks in het zakelijke leven aan bod.''

 

Joost Groen, klantcoordinator SAP dienstverlening, Mybrand

 

conclusion MyBrand Ervaringen Battlefield to business leiderschap

“Dank voor de inspirerende ochtend. Ik ga de commander’s intent zeker toepassen in mijn dagelijkse werk. De sessie heb ik als zeer leerzaam ervaren. De praktijkvoorbeelden van Jord en de begeleiding vanuit jou maken de leerstof erg tastbaar en eenvoudig te begrijpen. Ik zou de training zeker aanraden aan mensen die een team aansturen.”

 

Bert-Jan Grun, Project Manager Aanbestedingen, Conclusion Services

 

Jord Carbaat
Wil jij net als hen succes ervaren Bel Jord Carbaat 06 - 10785147