Klantervaringen Battlefield to business

RPG review Battlefield to business

“Conclusion Implementation heeft met deze training echt iets moois in handen wat jullie onderscheidt van al die andere trainingen.”

 

Erik Cremers, Teamlead Agile Center for Enablement, APG

 

 

Mybrand review Battlefield to business

''Bedankt Jord Carbaat en Patrick van der Voorn! Knap hoe jullie de historie van de tweede wereldoorlog en de leiderschapskeuzes in die extreme context weten te vertalen naar de hedendaagse business.

 

Ik heb een erg leerzame dag gehad, en jullie hebben mij aan de hand van de mooie anekdotes die voorbij kwamen zeker aan het denken gezet.

 

Wat ik uit deze dag mee heb genomen is hoe er in het leger voor wordt gezorgd dat men voortdurend in de ‘learning zone’ wordt getrokken. Men is bewust bezig met leren door mensen continu in een omgeving te plaatsen waar men zich niet op zijn/haar gemak voelt, waardoor men (sneller) leert. Dit proces is mooi om zakelijk ook toe te passen, door jezelf continu uit te dagen om uit je ‘comfort zone’ te stappen, en in die ‘learning zone’ te gaan zitten. Voor mij persoonlijk heeft dit betrekking op een tweede principe wat terug kwam betreffende het maken van keuzes. Het statement om altijd rationele keuzes te maken in plaats van keuzes op gevoel kwam voorbij, waarbij het altijd gaat om het maken van de ‘juiste’ keuze ipv de ‘gemakkelijke’ keuze. Dit is ook iets wat dagelijks in het zakelijke leven aan bod.''

 

Joost Groen, klantcoordinator SAP dienstverlening, myBrand

 

review Battlefield to business

Een unieke mix van een belangrijk stukje geschiedenis van Nederland en een uitzetting van leiderschap in een militaire setting waarbij interessante parallellen worden getrokken met modern leiderschap ook buiten het leger. 

Ik denk dat het voor iedereen interessant is die werkt in teams die een duidelijk hoger liggend teamdoel nastreven, vooral projectorganisaties. Meer vrijheid en eigenaarschap op uitvoerend niveau laten bestaan.

 

Aukje Santegoeds, Financieel Controller, Conclusion BV 

 

conclusion MyBrand Ervaringen Battlefield to business leiderschap

“Dank voor de inspirerende ochtend. Ik ga de commander’s intent zeker toepassen in mijn dagelijkse werk. De sessie heb ik als zeer leerzaam ervaren. De praktijkvoorbeelden van Jord en de begeleiding vanuit jou maken de leerstof erg tastbaar en eenvoudig te begrijpen. Ik zou de training zeker aanraden aan mensen die een team aansturen.”

 

Bert-Jan Grun, Project Manager Aanbestedingen, Conclusion Services

 

 Ervaringen Battlefield to business leiderschap

“Hoe vaak zien we niet dat er onduidelijkheid is over het doel van een ingezette actie in organisaties. In de workshop Commanders Intent leer je hoe je op een gestructureerde manier een helder kader én beoogd doel van een actie (of project) aan een team meegeeft. Het geeft richting. Hierdoor kan het team op een Agile manier zelf bepalen hoe ze tot dit doel gaan komen, omdat er gaande het pad altijd hobbels en obstakels ontstaan die verandering van tactiek noodzakelijk maken.”

 

Eric Bijster, Business Consultant, Conclusion Zuyd

 Ervaringen Battlefield to business Commander’s Intent

Jullie hebben mij echt verrast, wat een leuke en leerzame training!

Ik ben al begonnen met een Commander’s Intent te maken voor een sessie met mijn team. Het doel is om een plan maken over hoe wij toegevoegde waarde kunnen geven als monitoring team straks op de cloud en welke tools we evt gaan gebruiken. Vond deze heel mooi om in een CI weer te geven.

 

Michelle Verpaalen, Proces Manager, CFIT

conclusion MyBrand Ervaringen Battlefield to business leiderschap

Security professionals citeren lessen uit “The Art of War” van Sun Tzu. De Battlefield Tour heeft me laten zien dat professionals in het werkveld “digitale weerbaarheid” (cybersecurity) nog veel meer kunnen leren uit het recentere verleden! 

Medewerkers en ‘leiders’ / managers bewust maken van de noodzaak ‘agile’ te reageren in een wereld met (te) veel (des) informatie en vooral om ze te trainen en laten oefenen met complexe situaties die zich snel en lastig te voorspellen ontwikkelen.

 

Paul Oor, CSO, Conclusion BV 

 

Jord Carbaat
Wil jij net als hen succes ervaren? Bel Jord Carbaat 06 - 10785147
Aan welke module(s) heeft jouw organisatie behoefte?
Bekijk de Battlefield to Business modules
Abonneren
op nieuws?