10-04-2010 / nieuws /

Battlefield to Business: Visie & Authenticiteit

Ben je er als leider bewust van dat jouw gedrag de cultuur van de groep bepaalt?
  • Ontdek wie je bent als leider
  • Ontwikkel je persoonlijke kracht en realiseer je visie
  • Ontdek welke stijl van leiderschap het beste past

 

 

Een leider bepaalt voor een groot gedeelte, bewust of onbewust, de houding en gedrag van zijn groep. Door hen te motiveren, doelen te stellen, te coachen of ondersteunen worden normen en gedrag van de groep bepaald. Veelal proberen leiders hun ideaalbeeld op te leggen aan de groep en zichzelf. Echter, als dit niet overeenkomt met de persoonlijke eigenschappen van de leider zelf, zal dit uiteindelijk falen.

 

Leiders moeten van hun persoonlijke visie en authenticiteit uitgaan, omdat dit het krachtigste is. Een goede leider kent zijn team, maar kent vooral zichzelf. In deze module leer je je eigen krachten te ontdekken, accepteren en in te zetten voor je team en het gezamenlijke doel.

 

Na deze module zijn leiders in staat om hun authenticiteit in hun dagelijkse werk te laten doorkomen en hun visie duidelijk te verwoorden naar medewerkers en management.

 

Duur

Minimaal één dag voor één module of een samengesteld programma van meerdere dagen op basis van meerdere modules. 


Locatie
Op een inspirerende locatie in midden Nederland of bij jou in de buurt.


Kosten

€ 575,- per persoon. Indien u met meerdere personen wilt deelnemen, of als groep een training wilt volgen; neem contact met ons op voor een passende offerte.

 

Jord Carbaat
Voor advies op maat Bel Jord Carbaat 06 - 10785147