10-04-2010 / nieuws /

Battlefield to Business: Discipline

Motivatie is tijdelijk, maar discipline is voor altijd. Kan jouw team blijven presteren ondanks tegenslagen en teleurstellingen?
  • Herken je eigen valkuilen en leer deze aan te pakken
  • Krijg meer vrijheid door discipline
  • Werk efficiënter en productiever
  •  Ontwikkel zelfbeheersing en stel langetermijndoelen

 

 

Een van de belangrijkste problemen vandaag is de overvloed aan informatie, vraagstukken en afleidingen. We hopen dat we voldoende motivatie hebben om de dag te beginnen en aan dat lastige project te werken. Ook motiveren we ons vaak tevergeefs om direct de lastige beslissingen te nemen. De waarheid is dat we vaak wel weten wat de juiste beslissing is, de moeilijk is om die verantwoordelijkheid ook te nemen.

 

Iedereen heeft moeite om te starten met sommige zaken. Maar geef niet op, geef niet toe aan het gevoel dat het ‘later wel een keer kan’. Begin er gewoon aan, al ga je maar alleen door de beweging heen. Stel niets uit tot later, maar pak het direct aan. Train discipline en krijg er vrijheid voor terug.

 

Discipline geeft duidelijkheid, zekerheid en vrijheid. Als 1 van de belangrijkste deugden, ligt het ten grondslag aan het doorzettingsvermogen, teamverband en succes van militairen. Militairen hoeven niet zichzelf te motiveren om op te staan, maar komen uit hun bed en beginnen met hun dag. Discipline is geen karaktereigenschap die militairen vanzelf bezitten, maar zij hebben er hard voor moeten werken. Dit stelt hen in staat om meer te kunnen verwachten van zichzelf, hogere doelen te halen en succes te boeken.

 

Na de module zijn deelnemers in staat om aan hun eigen discipline te werken, dit in te zetten voor het team én kunnen zij hun teamleden dit principe aanleren.

 

Duur

Minimaal één dag voor één module of een samengesteld programma van meerdere dagen op basis van meerdere modules. 


Locatie
Op een inspirerende locatie in midden Nederland of bij jou in de buurt.


Kosten

€ 575,- per persoon. Indien u met meerdere personen wilt deelnemen, of als groep een training wilt volgen; neem contact met ons op voor een passende offerte.

Jord Carbaat
Voor advies op maat Bel Jord Carbaat 06 - 10785147