10-04-2010 / nieuws /

Battlefield to Business: Commander's Intent

Concreet het hogere doel benoemen zodat je team alle uitdagingen aan kan
  • Ontwikkel een duidelijke opdracht, visie en strategie
  • Zorg voor meer besluitvaardigheid
  • Inspireer je team
  • Plan een resultaatgerichte aanpak

 

Alle plannen veranderen omdat de situatie verandert. Daarbij kan geen enkel individu kan een complete opdracht/missie overzien. Uiteindelijk blijven plannen en doelen dus vaak in een bureaulade liggen en werken we met de waan van de dag.

 

Militairen kunnen dynamisch blijven handelen in een complexe omgeving doordat zij altijd een Commander’s Intent hebben. Dit geeft hen een duidelijk geformuleerd doel, waarmee zij alle uitdagingen kunnen aangaan. De praktische insteek, de duidelijkheid en de vrijheid van handelen die het verschaft zijn eigenschappen die in het bedrijfsleven van enorme waarde zijn. Het vergroot het eigenaarschap, teamgevoel en besluitvaardigheid.

 

Commander’s Intent ligt aan de kern van elk High Performance Team.

Aan het eind van deze module kunnen deelnemers een duidelijke en toepasbare Commander’s Intent schrijven en deze toepassen op hun afdeling. Leiders leren dit ook vertalen naar alle niveaus binnen hun organisatie en kunnen meerdere Commander’s Intent met elkaar verbinden.

Duur

Minimaal één dag voor één module of een samengesteld programma van meerdere dagen op basis van meerdere modules. 


Locatie
Op een inspirerende locatie in midden Nederland of bij jou in de buurt.


Kosten

€ 575,- per persoon. Indien u met meerdere personen wilt deelnemen, of als groep een training wilt volgen; neem contact met ons op voor een passende offerte.

Jord Carbaat
Voor advies op maat Bel Jord Carbaat 06 - 10785147