10-04-2010 / nieuws /

Battlefield to Business: Broederschap

Durf jij jezelf op te offeren om als team te kunnen groeien?
  • Elk High Performance Team kenmerkt zich door een sterke broederschap
  • Het teambelang boven eigenbelang kunnen stellen
  • Door effectieve samenwerking wordt het team meer dan de som der delen
  • Omgevingsgerichte communicatie

 

Een team kan voorzien zijn van de beste middelen, duidelijke plannen en genoeg kansen. Maar wanneer het bestaat uit individuen zal het ook zo presteren op de werkvloer.

 

Militairen hebben een ondoorbreekbare band met elkaar en rennen voor een teamgenoot door vijandelijk vuur. Deze band staat bekend als broederschap en is essentieel voor het functioneren van een team in een stressvolle of sterk veranderlijke omgeving.

 

Broederschap draait om het team als hoogste goed, waarbij alle teamleden zich voor elkaar en het doel inzetten. Niet alleen het bedrijfsbelang, maar ook de persoonlijke groei van medewerkers stijgt door het team te verbroederen.

Na deze module begrijpen deelnemers wat de essentie van broederschap is en durven zij dit toe te passen in hun eigen team. Men leert wat het oplevert om een ander en het team voorop te stellen. Ook de persoonlijke ontwikkeling komt aan bod, wat een belangrijke competentie is voor leiders in elke organisatie.

 

Duur

Minimaal één dag voor één module of een samengesteld programma van meerdere dagen op basis van meerdere modules. 


Locatie
Op een inspirerende locatie in midden Nederland of bij jou in de buurt.


Kosten

€ 575,- per persoon. Indien u met meerdere personen wilt deelnemen, of als groep een training wilt volgen; neem contact met ons op voor een passende offerte.

 

Jord Carbaat
Voor advies op maat Bel Jord Carbaat 06 - 10785147