Geen enkel plan overleeft contact met de realiteit
ACADEMY
Battlefield to Business

Wij geloven in de waarde van militaire lessen over leiderschap. Door successen én falen binnen een militaire context, zijn zeer waardevolle lessen geleerd over persoonlijk leiderschap, leiderschap in teams en strategie. Wetenschappelijk onderbouwd en gestoeld op jarenlange ervaringen, getest onder de zwaarste omstandigheden.

 

Door een goede mix van ervaringen vanuit de krijgsmacht en kennis van bedrijfsvoering geven wij toepasbare trainingen voor de hedendaagse business. Wij begrijpen waar organisaties bij gebaat zijn om medewerkers klaar te maken voor morgen. 

 

Wij bieden een uniek perspectief op leiderschap waardoor deelnemers richting kunnen geven aan de organisatie in verandering. 

Battlefield to Business bestaat uit een 5-tal modules. De modules zijn los te volgen, in een specifieke combinatie of als volledige reeks. Elk van de modules stelt één thema betreft militair leiderschap centraal. 

Klik op de titel van een module voor meer informatie. 

 

1.      Commander’s Intent

Concreet het hogere doel kunnen formuleren en daarmee vrijheid van handelen verschaffen voor de uitvoerende teams.  

 

 2.      Broederschap

Durf jij jezelf op te offeren voor het team en het team te laten groeien?

 

3.      Gedecentraliseerd commando

In de chaos van de hedendaagse wereld kan een leider niet alles alleen.

 

4.      Discipline

Motivatie is tijdelijk, maar discipline is voor altijd. Discipline biedt duidelijkheid en zekerheid aan teams en geeft een enorme vrijheid van handelen.

 

5.      Visie & Authenticiteit

Hoe haal je het maximale uit jezelf om het team te helpen de doelstellingen te bereiken?

 

6.      Battlefield Tour

Leer leiderschapslessen voor vandaag op een historisch slagveld; waar beslissingen werden genomen toen alles op het spel stond.

Bart Mol

Dat Battlefield to Business anders is dan de meeste managementtrainingen mag duidelijk zijn. De modules 'Commanders intent' en 'Gedecentraliseerd commando' hebben mijn visie op leiderschap veranderd. De praktijkverhalen van Jord en Patrick, de aanpak en de locaties zijn zeer inspirerend. De mannen zijn in staat om een leeromgeving neer te zetten waar je uitgedaagd wordt binnen een veilige omgeving. En het belangijkste; het geleerde kan je direct toepassen in je eigen praktijksituatie. Ik ben nu al benieuwd naar de volgende module. 

Babette van Son

Ik was erbij! Een gave dag die mij een hele andere kijk heeft gegeven op het leiderschap binnen de krijgsmacht. Welke lessen kunnen wij hieruit leren? Gedecentraliseerd leiderschap gaat over je verantwoordelijkheden delen, en de beslissingsbevoegdheid verdelen. De Battlefield to Business training is een mooie combinatie van theorie en de praktijk, je gaat het zelf ervaren.

Simone Baudoin

De Battlefield to Business leiderschapstraining is voor nuttig zowel voor mensen die net nieuw zijn in de wereld van leidinggeven, maar tevens is het ook voor mensen die al wat langer leidinggeven enorm inspirerend. Ik zou deze cursus aan iedereen aanraden als je op een doortastende en structurele manier doeltreffender wil leidinggeven

Jord Carbaat
Een ding is zeker.
Er kan meer dan je denkt.
Bel Jord Carbaat 06 - 10785147
Patrick van der Voorn
Give direction. Lead the way. Bel Patrick van der Voorn 06 - 82584219

Programma

Het programma wordt samengesteld op basis van jouw vraag. Het programma kan bestaan uit één of meerdere modules. 

 

Duur

Minimaal één dagdeel voor één module tot een samengesteld programma van meerdere dagen op basis van meerdere modules.


Locatie
Op een inspirerende locatie in midden Nederland of bij jou in de buurt.


Kosten

€ 995,- per persoon.

Indien je met meerdere personen wilt deelnemen, of als groep een training wilt volgen; neem contact met ons op voor een passend voorstel.