Op een speelse wijze hebben we onze persoonlijkheden letterlijk een bepaalde tint gegeven. Ons team heeft een absolute boost gekregen.
Team dynamics
''Hoe zorg je ervoor dat je als team het beste uit elkaar haalt?''

Als team wil je optimaal presteren. Dan is het belangrijk dat je jouw eigen persoonlijkheidsstijl én die van de ander kent. Met de training Team Dynamics neem je je eigen manier van denken onder de loep. En leer je als teamleden beter op elkaar inspelen. Want als je werkt aan je sterke punten en leert omgaan met zwaktes kom je samen tot de beste resultaten.

 

Ontdek je persoonlijkheidsstijl

Veel van ons gedrag gaat onbewust. Daarom werken we tijdens de training op basis van het Insights Discovery kleurenmodel. De kleuren refereren aan gedragsvoorkeuren die bepalen hoe je reageert, denkt en handelt. Op basis van een online vragenlijst, ontvang je een persoonlijk profiel dat helemaal over jou gaat en laat zien waar je kwaliteiten en ontwikkelpunten liggen. De vragenlijst wordt voorafgaande aan de training per mail toegestuurd. In deze training bieden we je een veilige omgeving om jezelf en je collega’s beter te leren kennen. Met rollensspellen en visualisaties. Zo gaan we interactief aan de slag met het verkennen van je manier van denken en doen. En word je uitgedaagd als team te groeien.

  

Na de training…

  • heb je inzicht in je manier van denken en doen.
  • ben je je bewust van onbewuste gedragspatronen.
  • ken je jouw helpende en belemmerende overtuigingen.
  • heb je een concreet plan om je kracht verder uit te bouwen en te leren omgaan met je zwakte.

 

Tolga Albayrak
Voor advies op maat Bel Tolga Albayrak 06-22110047

Programma

Duur
Eén dagdeel.   

 

Locatie
Bij jullie op locatie of op onze eigen trainingslocatie in Utrecht (tegen meerkosten).

 

Abonneren
op nieuws?