Echte beslissingen, echte gevolgen; concrete lessen uit het verleden
Battlefield to Business: Battlefield Tour

Leiderschap onder extreme omstandigheden. Gelukkig geen dagelijkse praktijk. Wel uitermate leerzaam voor de business van nu. Daag jezelf uit. Spiegel je eigen leiderschapsstijl en werkgedrag aan de lessen uit de meidagen van 1940. Lessen die scherp aangeven wat wel en niet werkt. En ontdek tijdens de Battlefield Tour hoe ook jij meteen de volgende dag al het verschil kunt maken met écht leiderschap.

 

Wat leren we vandaag van de extreme situatie uit 1940?

Onder zware omstandigheden herken je de echte leider. Hoe neem je impactvolle beslissingen terwijl je zwaar onder druk staat? Hoe krijg je grip op de chaos? Wat is leiderschap onder extreme omstandigheden? De beste manier om dat te leren, is kijken naar lessen uit het verleden. We nemen je mee naar 1940. De Grebbeberg. Historisch slagveld waar écht leiderschap en échte beslissingen een groot verschil maakten. Tijdens de 4 uur durende wandeltocht komen alle elementen van ons gehele leiderschapsprogramma aan bod. Concreet en direct toepasbaar. Hoe werk jij als individu? Hoe in teamverband? En hoe ga je om met je missie? We projecteren de lessen van toen op de business van nu. Om te zien hoe je met écht leiderschap het verschil maakt. Toen én nu.

 

Combineer de Battlefield Tour met een van de andere Battlefield to Business modules en je hebt een volledig leiderschap ontwikkelprogramma op maat.

 

 

Na de training weet je…

  • hoe je grip krijgt op de chaos
  • hoe je beslissingen neemt als het er echt op aan komt
  • alles over leiderschap onder extreme omstandigheden
  • hoe je werkt als individu en in een team
  • hoe je krachtig leiding geeft en je organisatie inricht voor succes

Battlefield to Business Flyer


Jord Carbaat
Een ding is zeker.
Er kan meer dan je denkt.
Bel Jord Carbaat 06 - 10785147
Ziet er goed uit. Ik wil meer!
Bekijk één van de andere Battlefield to Business modules

Programma

Duur

Minimaal één dagdeel voor de Battlefield Tour (4 uur). 


Locatie
Op een bijzondere locatie in midden Nederland.


Kosten

€ 450- per persoon voor 1 dagdeel. 

Indien u met meerdere personen wilt deelnemen, of als groep een training wilt volgen; neem contact met ons op voor een passende offerte.

 

Abonneren
op nieuws?