Ben je er als leider bewust van dat jouw gedrag de cultuur van de groep bepaalt?
Battlefield to Business: Visie & Authenticiteit

Om het team succesvol te maken, wordt van leidinggevenden een duidelijke richting en visie verwacht. Veelal proberen zij daarbij hun ideaalbeeld op te leggen aan de groep en zichzelf. Komt dit niet overeen met de persoonlijke eigenschappen van de leider zelf? Dan leidt dit tot falen en teleurstelling. Met de module Authenticiteit leer je vanuit je persoonlijke kracht je team te helpen om hun doelstellingen te behalen.

 

 

Kun jij de groep positief beïnvloeden?

Verwoord jij de uitdagingen van je team zo dat iedereen er direct mee aan de slag kan? Veel potentiële leiders willen graag hun persoonlijkheid bewuster inzetten om geaccepteerd te worden in een team. Eenmaal onderdeel van het team is het dan de kunst gefocust te blijven op het hogere doel. Terwijl de volgende deliverables, sprint reviews en project evaluaties zich alweer opstapelen. Met de module Authenticiteit leer je je eigen krachten te ontdekken, accepteren en in te zetten voor je team en het gezamenlijke doel. Want een goede leider kent zijn team. En zichzelf. Zowel jonge potentiële als ook ervaren leidinggevenden leren om hun authenticiteit in hun dagelijkse werk te laten doorkomen. En hun visie duidelijk te verwoorden naar medewerkers en management.

 

 

Na de training...

  • ken jij je eigen krachten en kun je ze succesvol inzetten
  • kun je houding en gedrag van je groep positief beïnvloeden
  • ken je de kracht van verbinding

Battlefield to Business Flyer voor alle ins & outs


Patrick van der Voorn
Een ding is zeker.
Er kan meer dan je denkt.
Bel Patrick van der Voorn 06 - 82584219
Ziet er goed uit. Ik wil meer!
Bekijk één van de andere Battlefield to Business modules

Programma

Duur

Minimaal één dag voor één module of een samengesteld programma van meerdere dagen op basis van meerdere modules. 


Locatie
Op een inspirerende locatie in midden Nederland of bij jou in de buurt.


Kosten

€ 575,- per persoon. Indien u met meerdere personen wilt deelnemen, of als groep een training wilt volgen; neem contact met ons op voor een passende offerte.

 

Abonneren
op nieuws?