Motivatie is tijdelijk, maar discipline is voor altijd. Kan jouw team blijven presteren ondanks tegenslagen en teleurstellingen?
Battlefield to Business: Discipline

Motivatie is tijdelijk, discipline voor altijd. Want hoe houd je je staande in de niet aflatende stroom van acties, to-do-lijsten, vergaderingen en veranderende doelstellingen? Zonder je eigen doelen uit het oog te verliezen. Na de module Discipline geef jij als leidinggevende het goede voorbeeld. En dat gaat dieper dan anderen motiveren.

 

Militairen staan elke dag gemotiveerd op, hoe doen ze dat?

Denk jij ook vaak ‘dat kan later wel een keer’? Dan ben je niet de enige. Iedereen heeft moeite om te starten met sommige zaken. Maar geef niet op. Begin. Al ga je alleen door de beweging heen. Stel niets uit tot later, pak het direct aan. Train discipline en krijg er vrijheid voor terug. Want discipline geeft duidelijkheid, zekerheid en vrijheid. Als één van de belangrijkste deugden ligt het ten grondslag aan het doorzettingsvermogen, teamverband en succes van militairen. Zij hoeven zichzelf niet te motiveren om op te staan. Ze komen uit bed en beginnen met de dag. Met de module Discipline leer je hoe. Je bent daarna in staat om aan je eigen discipline te werken. Dit in te zetten voor je team. En je teamleden dit principe aan te leren.

 

Na de training…

  • ervaar je meer vrijheid, tijd en zelfstandigheid in je team
  • werk je stapsgewijs naar lange termijn doelen toe
  • werk je efficiënter en productiever
  • zet je discipline in als vaardigheid
  • creëer je duidelijkheid in je team

Battlefield to Business Flyer voor alle ins & outs


Jord Carbaat
Een ding is zeker.
Er kan meer dan je denkt.
Bel Jord Carbaat 06 - 10785147
Ziet er goed uit. Ik wil meer!
Bekijk één van de andere Battlefield to Business modules

Programma

Duur

Minimaal één dag voor één module of een samengesteld programma van meerdere dagen op basis van meerdere modules. 


Locatie
Op een inspirerende locatie in midden Nederland of bij jou in de buurt.


Kosten

€ 575,- per persoon. Indien u met meerdere personen wilt deelnemen, of als groep een training wilt volgen; neem contact met ons op voor een passende offerte.

 

Abonneren
op nieuws?