Sterk leiderschap, niet zomaar een gave maar een goed getrainde vaardigheid. Waarmee je het maximale uit je team haalt. En jezelf. Want hoe zorg jij dat je mensen voor elkaar door het vuur gaan? Ontwikkel jezelf tot een effectief leidinggevende met de Broederschap module.

 

 

De kracht van het team, hoe creëer je dat?

Voor leidinggevenden liggen de verwachtingen hoog. Het is als het beklimmen van de Matterhorn met team en stakeholders. En ook nog veilig beneden komen. Hoeveel je ook regelt, vooruitkijkt en je mensen opleidt, het team is zo sterk als de zwakste schakel. Gelukkig leren we veel van de principes van de krijgsmacht. Militairen hebben een onbreekbare band. Voor een teamgenoot gaan ze dwars door vijandelijk vuur. Dat heet broederschap en is essentieel voor het functioneren van een team in een stressvolle of sterk veranderlijke omgeving. Met de module Broederschap ontdek je wat het oplevert om de mens centraal en het team voorop te stellen. Je gaat aan de slag met de high performance elementen in jouw team. Want een goede leider gaat niet alleen voor het bedrijfsbelang, maar weet dat juist door het team te verbroederen de persoonlijke groei van medewerkers stijgt. En daarmee de resultaten.

 

Na de training…

  • weet je een diepe vertrouwensband te creëren voor betere prestaties
  • zet je de mens centraal en je team voorop
  • leer jij je team beter samen te werken
  • haal je een hogere performance met je team
  • kun je loslaten om anderen hun verantwoordelijkheid te geven

Battlefield to Business Flyer voor alle ins & outs


Jord Carbaat
Een ding is zeker.
Er kan meer dan je denkt.
Bel Jord Carbaat 06 - 10785147
Ziet er goed uit. Ik wil meer!
Bekijk één van de andere Battlefield to Business modules

Programma

Duur

Minimaal één dag voor één module of een samengesteld programma van meerdere dagen op basis van meerdere modules. 


Locatie
Op een inspirerende locatie in midden Nederland of bij jou in de buurt.


Kosten

€ 575,- per persoon. Indien u met meerdere personen wilt deelnemen, of als groep een training wilt volgen; neem contact met ons op voor een passende offerte.

 

 

Abonneren
op nieuws?