Een goede voorbereiding is het halve werk
Battlefield to Business: Analyse Opdracht

ANALYSE OPDRACHT

Projectmanagers, adviseurs, consultants en andere opdrachtnemers werken voor verschillende klanten in een scala van sectoren. Ook beschikken opdrachtnemers over een aantal specialismen of beheersen zij bepaalde project- en of procesmethoden om de klant zoveel mogelijk waarde te bieden.


Opdrachtnemers komen dus met veel klanten in aanraking en de omgeving waarin zij werken is continue aan verandering onderhevig. Wat echter in alle situaties hetzelfde blijft, is dat een opdrachtnemer wordt aangesteld om een bepaald resultaat te leveren op basis van de gestelde klantvraag.

 

Cruciaal in het werk van een consultant, adviseur, projectleider of andere opdrachtnemers is het daadwerkelijk begrijpen en doorgronden van de vraag van een klant. De vraag achter de vraag begrijpen, met andere woorden: wat is het te bereiken effect van de klant? Een goede voorbereiding is het halve werk is hierbij het leidende credo.

 

NA DE TRAINING...

 

  • Kun je een gestructureerde analyse van de opdracht maken.
  • Kun je gestructureerd terugkoppelen en je klant meenemen in je denkproces. Dit dient als eerste vertrekpunt voor een aanscherping van de analyse en het gesprek met de klant.
  • Een professionele en kritische houding ontwikkelen naar de klant en de klantvraag.
  • Het leggen van een basis voor vertrouwen en samenwerking tussen jou en de klant.
  • Opstellen en geven van een Confirmation Brief, Analyse Opdracht en Back Brief.

 


Battlefield to Business Flyer voor alle ins & outs


Thomas Pot
Een ding is zeker.
Er kan meer dan je denkt.
Bel Thomas Pot 06-11041697
Ziet er goed uit. Ik wil meer!
Bekijk één van de andere Battlefield to Business modules

Programma

Duur

De training is ontwikkeld als e-learning. Dit betekent dat de gehele training digitaal wordt gegeven. De training bestaat uit twee onderdelen die elkaar telkens afwisselen;

 

A.       Individueel te volgen theorie 

B.       Gezamenlijk te volgen webinars


Middels de webinars oefenen de deelnemers samen anderen én met de trainers in collectief verband. Er wordt gereflecteerd op de aangeleerde theorie, waar vervolgens in verschillende sessies ‘live’ mee wordt geoefend.

 

De gehele training neemt zo’n 8 uur in beslag neemt (ruim gerekend).

 

Kosten

€ 450,- per persoon. 

 

Abonneren
op nieuws?