Blockchain technology isn't just a more efficient way to settle securities. It will fundamentally change market structures, and maybe even the architecture of the Internet itself.
Business Development met Blockchain
''Hoe maak je het verschil met nieuwe technologie?''

Het buzzwoord van de afgelopen tijd: blockchain. Maar wat is het nu eigenlijk? En hoe kun je deze techniek gebruiken voor je eigen organisatie? Dit is een training voor bestuurders en directies die nu wel eens écht willen weten wat blockchain is. En hoe je het verschil maakt met deze nieuwe technologie. Tijdens de workshop maak je blockchain technologie praktisch voor jouw organisatie.

 

 

Jongleren met blockchain

Bij blockchain denk je waarschijnlijk meteen aan Bitcoin en andere cryptomunten. Na deze 1-daagse training ben je in staat uit te leggen wat blockchain nou eigenlijk is. Wat je ermee kunt. En vooral wat je er niet mee kunt. Wanneer pas je het wél toe? En wanneer niet? Hoe kan je organisatie daar dan gebruik van maken? En hoe werkt het in de praktijk? Je gaat aan de hand van Design Thinking zelf aan de slag met de ontwikkeling van een bedrijfsconcept dat je binnen je eigen organisatie kunt toepassen. Uiteraard kunnen wij je ook ondersteunen bij het verder uitwerken van deze propositie tot een werkend prototype.

 

 

Na de training…

  • ben je volledig vertrouwd met alle facetten van blockchain.
  • kun je verschillende oplossingen toetsen op haalbaarheid en ben je in staat om de verschillende smaken blockchains op hun waarde en toepasbaarheid te beoordelen.
  • ben je bekend met de vele mogelijkheden en kun je deze plaatsen binnen de potentiële impact van blockchaintechniek op de maatschappij.
  • kun je inzichtelijk maken of, waar en hoe blockchain binnen je eigen organisatie een rol kan spelen.

 

Ziet er goed uit. Ik wil meer!
Bekijk onze andere digital innovation trainingen

Programma

Duur

Drie werkdagen. 

 

Locatie

Kantoor van Conclusion, Edisonbaan 15 te Nieuwegein. In overleg verzorgen we de training op locatie.

 

Kosten

€ 1950,- (excl. btw) per deelnemer. Bij meer dan 4 deelnemers van dezelfde organisatie, hanteren we een korting van 20%.

 

Benodigdheden

Neem tijdens de training je eigen laptop of tablet mee zodat je direct je eigen applicatie kunt ontwerpen en ontwikkelen. 

 

Trainers

De training wordt verzorgd door Conclusion-medewerkers met een vracht aan praktijkervaring. Het team bestaat uit een senior coach ‘design thinking’, een blockchain- en integratie-architect en een business development consultant. De training kan desgewenst in het Engels gegeven worden.

Abonneren
op nieuws?