In een wereld waarin technologische ontwikkelingen elkaar in rap tempo opvolgen en flexibiliteit en toekomstbestendigheid wel een ‘dingetje’ zijn, beweegt een scrum master zich als een vis in het water.
Scrum Master Basistraining
''Wees een gids die Scrum goed en effectief kan inzetten''

Steeds meer organisaties schakelen over op Agile werken om te voldoen aan de snel veranderende klantvraag. En daarbij het verandervermogen van de organisatie en medewerkers te vergroten. Deze tweedaagse Scrum Master basistraining leidt je op tot gecertificeerd Scrum Master. Zo help jij jouw organisatie daadwerkelijk om Agile te werken. 


Een Agile gids

Technologische ontwikkelingen volgen elkaar in rap tempo op. Daarbij zijn flexibiliteit en toekomstbestendigheid steeds meer een ‘ding’. Echt iets voor de Scrum Master. Die beweegt zich juist nu als een vis in het water. De Scrum Master coacht het Scrum Team en zorgt ervoor dat de teamleden hun werk goed en volgens het Scrum framework uitvoeren. Als een ware Agile gids. Tijdens deze basistraining leer je wat er nodig is om Agile werken met succes in jouw organisatie of team te introduceren. En hoe je mensen de spelregels van Scrum laat begrijpen en er naar laat handelen. Daarbij krijg je alle tools en tricks aangereikt om een Scrum Team te begeleiden en je organisatie te helpen met Agile werken.

 

Na de training…

  • heb je kennis van de Agile filosofie, het Agile Manifest en de waarden en principes.
  • ben je in staat Agile denken en werken in jouw organisatie toe te passen.
  • kun je Scrum events op de juiste manier inrichten en faciliteren.
  • ken je de succesfactoren en uitdagingen van de rol van Scrum Master.
  • weet je als dienend leider hoe je Scrum in je organisatie kan uitdragen en anderen kan helpen in hun Agile adoptie.
  • heb je het internationaal erkend PSM 1 examen van Scrum.org behaald.
Harm Jan Brondijk
Voor advies op maat Bel Harm Jan Brondijk 06-11041798
Ziet er goed uit. Ik wil meer!
Bijkijk onze andere Agile traingen

Programma

Duur

Twee dagen. Beide dagen duren van 9.30u tot 16.00u.  

 

Locatie
Utrecht. Op het hoofdkantoor van Conclusion: Herculesplein 80.

                                                                           

Kosten
€ 1.295,- per deelnemer (excl. btw). 

 

Certificering

Deelname aan het examen maakt deel uit van de trainingskosten. Elke deelnemer krijgt een examencode gemaild die na registratie op de website kan worden gebruikt. Deelname aan de tweedaagse training is vereist voor deelname aan het examen. Bestudering van de website en andere materialen is nadrukkelijk aanbevolen om het examen te behalen. Wanneer je geslaagd bent, ontvang je automatisch het internationaal erkend Professional Scrum Master (PSM) 1 certificaat.

  

Examen
Het examen is optioneel. Het examen duurt zestig minuten en vindt plaats tijdens het laatste uur van de training of kan op eigen gelegenheid/in eigen tijd gemaakt worden. Het is een ‘gesloten-boek’ en online examen, bestaat uit 80 multiple choice vragen en is in het Engels. 


Voorbereiding
Het is aan te raden om van tevoren de toegestuurde literatuur en websites over Agile en Scrum door te nemen. Scrum is de meest toegepaste methode in Nederland. We besteden hier specifiek de aandacht aan. Het proefexamen ontvang je na inschrijving. 

Deze opleiding is ook te volgen als incompany variant vanaf € 4.000,- (excl. btw en vanaf minimaal 8 deelnemers).

Abonneren
op nieuws?