In een wereld waarin technologische ontwikkelingen elkaar in rap tempo opvolgen en flexibiliteit en toekomstbestendigheid wel een ‘dingetje’ zijn, beweegt een scrum master zich als een vis in het water.
Scrum Master Advanced
''Wees een gids die Scrumteams laat excelleren''

Steeds meer organisaties schakelen over op Agile werken. Op die manier voldoen zij aan snel veranderende klantvragen en dragen ze bij aan het verandervermogen van hun medewerkers en organisatie. Gedurende deze tweedaagse Scrum Master Advanced training leer je om als Scrum Master je impact op de ontwikkeling van teams en organisaties als geheel te vergroten. 

 

EEN AGILE GIDS

Technologische ontwikkelingen volgen elkaar in rap tempo op. Het is om die reden van groot belang om je organisatie flexibel en toekomstbestendig in te richten. Dat is wat een Scrum Master als geen ander kan. De Scrum Master coacht het Scrum Team en zorgt ervoor dat de teamleden hun werk goed uitvoeren. Tijdens deze Advanced training leer je wat er nodig is om senior management in een organisatie te beïnvloeden, hoe je een Product Owner helpt om succesvol een productvisie uit te dragen en hoe je effectief kan omgaan met conflicten in het scrumteam. Tijdens de training gaan we aan de slag met praktijkcases en ga je oefenen met verschillende tools en interventies die je kan gebruiken om verschil te maken.  

 

NA DE TRAINING…

  • kun je Scrum events inrichten en faciliteren met maximale impact.
  • kan je Product Owners helpen bij het opstellen en uitdagen van de productvisie.

  • heb je een beeld van je eigen talenten en uitdagingen binnen het Agile werken.

  • kan je succesvol met senior management in dialoog te gaan.

  • weet je als dienend leider hoe je effectief kunt omgaan met conflicten in het scrumteam.

  • heb je het internationaal erkend PSM 2 examen van Scrum.org behaald.

Tolga Albayrak
Een ding is zeker.
Er kan meer dan je denkt.
Bel Tolga Albayrak 06-22110047
Ziet er goed uit. Ik wil meer!
Bijkijk onze andere Agile traingen

Programma

Duur

Twee dagen. Beide dagen duren van 9.30u tot 16.00u.  

 

Locatie
Utrecht. Op het hoofdkantoor van Conclusion: Herculesplein 80.

                                                                           

Kosten
€ 1.295,- per deelnemer (excl. btw).

 

Certificering

Deelname aan het examen maakt deel uit van de trainingskosten. Elke deelnemer krijgt een examencode gemaild die na registratie op de website kan worden gebruikt. Deelname aan de tweedaagse training is vereist voor deelname aan het examen. Bestudering van de website en andere materialen is nadrukkelijk aanbevolen om het examen te behalen. Wanneer je geslaagd bent, ontvang je automatisch het internationaal erkend Professional Scrum Master (PSM) 2 certificaat.

 

Examen

Het examen is optioneel. Het examen duurt zestig minuten en vindt plaats tijdens het laatste uur van de training of kan op eigen gelegenheid/in eigen tijd gemaakt worden. Het is een ‘gesloten-boek’ en online examen, bestaat uit 80 multiple choice vragen en is in het Engels. 


Voorbereiding 
Het is aan te raden om van tevoren de toegestuurde literatuur en websites over Agile en Scrum door te nemen. Scrum is de meest toegepaste methode in Nederland. We besteden hier specifiek de aandacht aan. Het proefexamen ontvang je na inschrijving. 

Deze opleiding is ook te volgen als incompany variant vanaf € 4.000,- (excl. btw en vanaf minimaal 8 deelnemers).

Abonneren
op nieuws?