Het schijnt dat mensen die fouten durven te maken, ook veel creatiever zijn
Agile Scrum Foundation
''Ontwikkel jezelf als Agile professional en begin vandaag nog met Scrum''

We leven in een complexe wereld. Alles om ons heen voortdurend in ontwikkeling. Dit stelt nieuwe eisen aan de wijze waarop we organisaties en teams inrichten om snel en flexibel te kunnen reageren. Tijdens de training Scrum basistraining leer je alles over de basisbeginselen van het werken met Scrum.


Transformeer naar wendbaar, lenig en flexibel

Met Scrum kun je kort-cyclisch, met een vast ritme, iets waardevols bereiken voor je klant. Je ontdekt tijdens deze interactieve training hoe je met je team op een effectievere manier producten oplevert en sneller problemen tackelt. Bovendien leer je hoe je als veranderaar jouw team en organisatie in staat stelt om écht anders te werken en niet een nieuw kunstje te leren. Door middel van training en coaching leer je van jouw eigen organisatievragen en de vraagstukken van andere organisaties.

 

Na de training…

  • weet je wanneer Agile werken effectief is.
  • heb je een idee van de vervolgstappen die nodig zijn om Agile werken in jouw organisatie of team toe te passen.
  • lever je effectievere projecten op.
  • tackel je problemen sneller.
  • ken je de basisbeginselen van Agile werken.
  • weet je wat werken met Scrum inhoudt.
  • heb je het Scrum-certificaat behaald.
Steven van den Heuvel
Een ding is zeker.
Er kan meer dan je denkt.
Voor advies op maat
Bel Steven van den Heuvel 06-22746979
Ziet er goed uit. Ik wil meer!
Bekijk onze andere Agile trainingen

Programma

Duur
Twee dagdelen.

 

Locatie
Utrecht. Op het hoofdkantoor van Conclusion: Herculesplein 80.

 

Kosten

€ 795,- per deelnemer (excl. btw).

 

Certificering

Deelname aan het examen maakt deel uit van de trainingskosten. Elke deelnemer krijgt een examencode gemaild die na registratie op de website kan worden gebruikt. Deelname aan de tweedaagse training is vereist voor deelname aan het examen. Bestudering van de website en andere materialen is nadrukkelijk aanbevolen om het examen te behalen. Wanneer je geslaagd bent, ontvang je automatisch het Agile Scrum Foundation certificaat.


Examen

Het examen is optioneel, duurt zestig minuten en vindt plaats tijdens het laatste uur van de training. Het is een online examen, bestaande uit 40 multiple choice vragen. Cesuur is 65% (26 van de 40 voldoende om te slagen). Na het behalen van het examen wordt een Scrum Certificaat direct uitgereikt!

Abonneren
op nieuws?