Zorg voor beweging in een dynamische en digitaliserende wereld met complexe krachtenvelden
Agile leiderschap
''Ontwikkel je naar een Agile leider en haal meer uit jezelf en je team''

Agile werkende organisaties weten vaak opmerkelijke resultaten te boeken door hun hoge mate van wendbaarheid en klantgerichtheid. Het vergt echter de nodige stuurmanskunst om je organisatie op dat niveau te krijgen. Jouw leiderschap bij het geven van de juiste sturing staat centraal in deze interactieve training van 2 dagen.

 

Groei van je team centraal

Agile leiderschap is de sleutel tot succes. Maar hoe creëer je een omgeving waarin teams in staat zijn te excelleren in tijden van hoge druk en verandering? Hoe verhoog je de impact vanuit jouw leiderschap? Hoe weet jij het beste uit de mensen te halen? En welke transformatie heeft jouw organisatie nodig? De groei en samenwerking van de teams staat centraal in de training Agile Leiderschap. Teams krijgen meer ruimte en vrijheid en tegelijkertijd ook duidelijkheid over de doelstellingen. Op deze manier kan je organisatie blijven aansluiten op de snel veranderende markt. Op een interactieve en energieke wijze helpen we je om hierbij de juiste sturing te geven binnen jouw Agile organisatie.

 

Na de training…

  • pas je Agile denken en werken in jouw organisatie toe.
  • heb je een helder beeld van je persoonlijke leiderschapsstijl.
  • zet je je leiderschap succesvol in om teams in de  organisatie wendbaarder te maken.
  • kun je de klantgerichtheid van je organisatie vergroten.
  • ken je de succesfactoren en uitdagingen van Scrum en andere Agile werkwijzen. En weet je welke werkwijze past bij de vraagstukken van jouw organisatie.
  • motiveer je je mensen en zet ze effectief in.
  • heb je het internationaal erkend PAL 1 examen behaald.
Ziet er goed uit. Ik wil meer!
Bekijk onze andere Agile traingen

Programma

Duur 

Drie dagen. De dagen beginnen om 9.30u en zijn rond 16.00u afgelopen. 

 

Locatie

Onze centrale trainingslocatie bevindt zich in Utrecht. Daarnaast hebben we een traininglocatie in de Brightlands Smart Services Campus in Heerlen. In-company trainingen zijn overal mogelijk.

 

Kosten

De investering voor deze 3-daagse training bedraagt € 1.995,-  euro (excl. btw), inclusief digitaal trainingsmateriaal, koffie- en luncharrangement.

 

Certificering

Deelname aan het examen maakt deel uit van de trainingskosten. Elke deelnemer krijgt een examencode gemaild die na registratie op de website kan worden gebruikt. Deelname aan de tweedaagse training is vereist voor deelname aan het examen. Bestudering van de website en andere materialen is nadrukkelijk aanbevolen om het examen te behalen. Wanneer je geslaagd bent, ontvang je automatisch het internationaal erkend Professional Agile Leadership (PAL) 1 certificaat.

 

Goed om te weten

Een specifieke vooropleiding is niet noodzakelijk om de training te volgen. Wij adviseren om de Scrumguide voorafgaand aan het examen te lezen (ca. 30 minuten leestijd).

Abonneren
op nieuws?