Opleiding, training & coaching

Conclusion Implementation Academy

Met de Academy helpen wij organisaties vanuit het principe van 'voordoen, samendoen en zelf doen', via leerinterventies om een duurzaam sociale, procesmatige en digitale innovatie te realiseren. Door deze interventies helpen wij om de best mogelijke dienstverlening te leveren. Wij bieden concreet:

 

  1. Unieke trainingen, cursussen en workshops die wij samen organisaties en onze klanten ontwikkelen om hen in staat te stellen om zelfstandig te transformeren.

  2. Standaard incompany én open inschrijving trainingen om kennis te maken met ons gedachtegoed betreft Agile en Lean werken, Business Technologies, 3PM (Programma, Project en Proces management) en de aanverwante waarden en principes.

 

Onze ambitie is door opleiding, training en coaching uw organisatie zelflerend te maken in het structureel verbeteren van de financiële en operationele prestaties. 

 

Naast het onderstaande trainingsaanbod verzorgen wij veelvuldig coachingstrajecten op individueel en team/MT niveau met gebruik van o.a. ACTME en Insights. Ook faciliteren wij binnen ons Conclusion ecosysteem in samenwerking met externe partners en klanten zogenaamde BOOSTCAMPS! Laat je inspireren om disruptief te denken en te doen door kennisdeling, brainstorming en co-creatie!

 

Bekijk hier welke trainingen er de komende tijd gepland zijn. 


Accreditatie certificaat