Conclusion Implementation Academy

Digitale transformatie vraagt om human transformation
Stilstand is achteruitgang. Wil je betere bedrijfsresultaten, een hogere klanttevredenheid en meer impact? Dan ontkom je niet aan een digitale transformatie binnen je organisatie. Die ontwikkeling is onvermijdelijk. Maar hoe sla je die brug tussen nu en straks? Tussen business en IT. De brug waarover jij je team gidst naar een nieuwe manier van werken en samenwerken. Terwijl successen en wrijving elkaar afwisselen. Omdat er nieuwe wegen worden bewandeld.


Vanuit jouw leiderschap begeleiden we je om een ware gids te zijn. Door coaching, training en workshops. Door voordoen, samen doen en uiteindelijk zelf doen. Daar geloven wij in. Dat is onze kracht. Dare to disrupt.


En dat levert inspirerende succesverhalen op.

 

 Bekijk hier welke trainingen er de komende tijd gepland zijn. 

 

Ons aanbod opleidingen, trainingen en coaching

Steven van den Heuvel
Een ding is zeker.
Er kan meer dan je denkt.
Bel Steven van den Heuvel 06-22746979

 

Conclusion Implementation Academy levert incompanytrainingen op maat. Je kan echter  ook kiezen voor een open inschrijvingstraining om kennis te maken met ons gedachtengoed. Zo leer je meer over Agile en Lean werken, Business Technologies, 3PM (Programma, Project en Proces management) en de aanverwante waarden en principes. Allemaal binnen de categorieën Agile, Leadership, Digital Innovation en Team Development.