22-02-2021 / blog / Michiel Croon

5 jaar aan boord bij Conclusion Implementation

 

Michiel Croon is Senior Business Consultant bij Conclusion Implementation. Zijn eerste kennismaking met Conclusion was bij één van de andere 27 Conclusion labels, daarna maakte hij de switch naar Conclusion Implementation. Vandaag alweer vijf jaar aan boord.

 

 

5 Jaar is niet genoeg

Wat werken bij Conclusion voor mij uniek maakt is de prachtige combinatie van (technisch) realisatievermogen bij andere delen van ons bedrijf en de bedrijfsmatige visie en verbetering die we daar vanuit  Conclusion Implementation aan toevoegen. Ik vind het heel bijzonder dat ik al weer 5 jaar bij Conclusion werk. Die tijd is werkelijk voorbij gevlogen, never a dull moment. De eerste jaren werkte ik bij CFIT, een ander bedrijf onder de Conclusion vlag, daar heb ik het hele bedrijf goed leren kennen. Ik zie Conclusion als een unieke verzameling talent en capaciteiten, gebundeld in ons unieke ecosysteem. Door samen te werken lossen we complexe vraagstukken, groot en klein, effectief op.

 

Van droom tot ‘stoom’

Een ‘speeltuin’ voor volwassenen

 

Mijn overstap naar Conclusion Implementation was voor mij logisch. Sowieso mooi dat je binnen het Conclusion ecosysteem zo veel ruimte hebt om voldoening te blijven houden van je werk. Organisatie breed liggen er veel kansen en uitdagingen, soms voelt het als een ‘speeltuin’ voor volwassenen. Conclusion Implementation geeft mij een basis waar persoonlijke ruimte en een collegiale band hand in hand gaan. Er is ruimte voor eigen initiatief en je kunt sparren met collega’s als je wilt verdiepen op een onderwerp. Ik kan daarbij mijn creativiteit goed inbrengen en ten dienste stellen van een te bereiken resultaat. Ik word er blij van als ik daarbij zaken kan combineren: het ene moment ben ik bezig met de uitvoering van een adviesopdracht, de dag daarna geef ik ergens anders een training of workshop. Nog een dag later werk ik mee aan een offerte en schrijf ik een artikel of een blog.

 

De gezamenlijke collega’s van Conclusion Implementation hebben heel veel kennis en ervaring. Daar word ik gelukkig van. We kennen elkaar goed en doen bij voorkeur opdrachten in teamverband. Overigens is dat ook goed mogelijk in samenwerking met collega’s van andere onderdelen van Conclusion.

 

Ik ga er zonder meer vanuit dat de komende vijf jaar net zo snel voorbij gaan en net zo veel voldoening geven. Vijf jaar is gewoon niet genoeg.

 

Het is maar werk dus het moet wel leuk zijn
Michiel Croon
Een ding is zeker.
Er kan meer dan je denkt.
Bel Michiel Croon 06-29527449
Abonneren
op nieuws?