Werkwijze header image Conclusion Implementation
Home Werkwijze Cases

Cases

Lees in onderstaande referentie cases wat we met deze opdrachtgever hebben gedaan en wat we samen hebben bereikt.

teaser visual immigratie naturalisatiedienst

De klant voorop

Als onderdeel van de opdracht die Conclusion voor IND uitvoert, heeft Conclusion Implementation alle IND medewerkers opgeleid en Lean specialisten gecertificeerd.

ABN bank Concluson Implementation

Customer Excellence

ABN AMRO heeft een Customer Excellence-programma laten ontwikkelen, dat over alle onderdelen van de bank is uitgerold. In totaal worden 26.000 medewerkers hier actief bij betrokken. Conclusion Implementation is gevraagd om de exclusieve implementatiepartner te zijn.

Politie Conclusion Communication

Integrale Projectaanpak

De Politie Eenheid Amsterdam heeft een jaarlijkse opdracht om 36.000 verdachten (en de daar aan verbonden onderzoeken) op correcte wijze af te handelen. Conclusion Implementation is gevraagd om de verschillende projecten en de lopende ontwikkelingen binnen de opsporing en de aanleunende processen te implementeren.

ProRail Conclusion Communication

Programmamanagement 'Cyclisch slijpen'

Als onderdeel van het reduceren van de Life Cycle Costs (LCC) van de infrastructuur van ProRail is een besparingspotentieel vastgesteld. ProRail heeft aan Conclusion Implementation gevraagd om samen het totale programma op te zetten. Van initiatie tot de aansturing en realisatie van alle deelprojecten.

Ziut Conclusion Communication

Implementatie informatiesysteem

Ziut zag klanten verdwijnen en aanbestedingen werden verloren omdat prijs en kwaliteit onvoldoende in balans waren. Een analyse wees onder meer uit dat de administratieve lasten bij de monteurs te hoog waren. Conclusion Implementation is gevraagd te helpen om deze lasten te verlichten.

Maxima Medisch Centrum Conclusion Communication

Implementatie Lean Management

Máxima Medisch Centrum staat voor de uitdaging haar financiële situatie te verbeteren. Het ziekenhuis moet de komende jaren besparen en het wil daarom een programma voor procesoptimalisatie starten gebaseerd op Lean Management. Hierdoor kunnen alle afdelingen besparingen realiseren en krijgt operational excellence verder vorm.

ALD automotive Conclusion Communication

Organisatiegerichte huisvesting

Eén van de grootste leasemaatschappijen van Europa start een bijzonder huisvestingstraject: hoe kunnen we met de huisvesting zorgen dat de bedrijfsvoering en beeldvorming optimaal op elkaar aansluiten en de primaire processen ondersteund worden.