Werken bij header image Conclusion Implementation
Home Werken bij

Werken bij

Bij Conclusion Implementation voelen we ons net zo verantwoordelijk voor het eindresultaat als de opdrachtgever zelf. We staan naast de opdrachtgever en steken de handen uit de mouwen. We zorgen voor verandering van binnenuit.

Als consultant ben je de gesprekspartner voor je opdrachtgever en werk je samen bij het vormgeven en implementeren van strategische veranderingen. Onze dienstverlening richt zich op customer excellence, projectmanagement, contractmanagement en huisvestingsmanagement. Binnen deze dienstverlening focus je op procesoptimalisatie, organisatiebesturing, cultuur & gedrag en klantwaarde. Je bent verantwoordelijk voor de borging van de projectresultaten en onderhoudt structureel en zelfstandig een relatienetwerk om nieuwe kansen te creëren voor opdrachtwerving en samenwerking.

Je bent bij ons verantwoordelijk voor je eigen carrière. We sporen je aan om grenzen te verleggen en samen met je team te groeien. Dat vereist lef, creativiteit, communicatie en ondernemerschap. Wij ondersteunen je daar uiteraard bij met opleidingen, coaching en schaduwmanagement.

Vacatures


Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste professionals met ervaring in project-, verander-, contract- en huisvestingsmanagement. Ervaring binnen één van de sectoren waarin wij voornamelijk werkzaam zijn is een pre: bancair, infra, non-profit en energie.

Wil je weten welke vacatures we nu hebben? Kijk dan op onze vacaturepagina.