Diensten header image Conclusion Implementation
Home Diensten Uitvoeren 3PM

Uitvoeren 3PM

Organisaties hebben te maken met een complexe omgeving en met snelle ontwikkelingen op het gebied van wet- en regelgeving, technologie, maatschappij en economie. 3PM bestaat uit portfolio -, programma – en project management en dit zijn drie complementaire management disciplines om veranderingen te realiseren.

3PM bestaat uit portfolio -, programma – en project management en dit zijn drie complementaire management disciplines om veranderingen te realiseren. Organisaties hebben te maken met een complexe omgeving en met snelle ontwikkelingen op het gebied van wet- en regelgeving, technologie, maatschappij en economie. Bovendien nemen de eisen en verwachtingen van klanten toe. In een willekeurige organisatie lopen tientallen, zo niet honderden, projecten op het gebied van organisatie, processen, HR en IT. Alleen organisaties met een effectief ingericht 3PM met daadkracht kunnen in de toekomst succesvol zijn.

Met 3PM helpen wij u om:

  • Een gewijzigde bedrijfsstrategie te vertalen naar passende 3PM keuzes 
  • De strategische executiekracht van de veranderorganisatie te vergroten, o.a. door het logisch combineren van lopende en nieuwe projecten, al dan niet in een programmastructuur
  • Projecten vorm te geven en op te starten en naar een succesvol resultaat te leiden
  • Ad interim PMO, project-, programma- en portfoliomanagers te leveren