Diensten header image Conclusion Implementation
Home Diensten Digitaliseren waardeketen

Digitaliseren waardeketen

Wij digitaliseren uw totale waardeketen met als doel maximale klantbeleving tegen minimale kosten. Hiermee krijgt u excellente klantervaringen met een wendbare organisatie.

Veel organisaties staan aan de vooravond van grote digitale transformaties of zitten er midden in. Een Digitale of Omni-Channel strategie kan richting geven aan het wat, maar de digitale veranderstrategie, het hoe, is vaak niet verder uitgewerkt dan de te implementeren IT projecten. In de kern gaat het echter om leiderschap, mindset en vaardigheden om snel te experimenteren, te veranderen (zowel op proces, IT, als besturingsniveau), multi-functioneel, ketenbreed samenwerken en ondernemerschap.

Wij digitaliseren uw totale waardeketen met als doel maximale klantbeleving tegen minimale kosten. We ondersteunen bij:

  • Het verhelderen van hun visie en aanpak op digitaliseren. Wij inspireren en helpen onze klanten bij het omvormen van digitale bedreigingen naar digitale kansen, scenario’s en bedrijfsactiviteiten voor de toekomst. Onze kracht zit daarin op het snijvlak van Business en IT.
  • Het ontwikkelen van een digitale wendbare organisatie. Met een heldere visie en aanpak, het juiste leiderschap, lef en door continu te experimenteren en leren, kan een functioneel ingerichte organisatie transformeren naar een digitale en wendbare organisatie. De organisatie in een keer radicaal kantelen en reorganiseren is een mogelijkheid, maar gefaseerd transformeren per product-markt combinatie is voor veel organisaties effectiever om zo van binnenuit en vanuit uit eigen kracht te veranderen, te leren en te groeien.
  • Het realiseren van digitale verbeteringen en vernieuwingen. IT en Digitalisering zijn hefbomen om als organisatie te kunnen versnellen en vernieuwen om aan de veranderende klantvraag te kunnen voldoen. Meer dan ooit zullen de functionele domeinen in elkaar moeten schuiven en samenwerken met én voor de klant. Het alleen implementeren van nieuwe technologie of een eenmalige chirurgische (IT) ingreep draagt onvoldoende bij aan het blijvend versnellen en vernieuwen.